ERC de Viladecans promou el procés participatiu #RepensemViladecans

La cap de llista dels republicans, Bàrbara Lligadas, va presentar el portal www.repensemviladecans.cat que inclou una enquesta oberta a la ciutadania per recollir les seves queixes, inquietuds, opinions i propostes.

La secció local d’Esquerra Republicana a Viladecans ha iniciat un procés participatiu per recollir el màxim nombre d'aportacions dels veïns de la ciutat de cara a redactar el programa electoral de les pròximes eleccions municipals, previstes pel 24 de maig. L’objectiu principal és recollir les queixes, inquietuds, opinions i propostes de la ciutadania per tal de configurar un programa el més plural i participatiu possible.

Amb el lema #RepensemViladecans, la formació local republicana promou una campanya per les xarxes socials i Internet que pretén arribar al màxim nombre d’habitants. En concret, s’ha habilitat el portal www.repensemviladecans.cat que inclou una enquesta anònima, en format formulari, amb preguntes obertes i tancades per tal que cadascú faci sentir la seva veu, valori l’estat de la ciutat i comparteixi les solucions als problemes que afronta el municipi, després de més de 30 anys de governs socialistes.

El web inclou una secció dedicada a la cap de llista dels republicans, Bàrbara Lligadas; una secció sobre l’equip que integrarà la llista electoral d’ERC Viladecans; una altra sobre els continguts del programa electoral; una altra sobre el procés participatiu en qüestió; un formulari de contacte i, finalment, un enllaç al canal de notícies de la secció local. També es facilita la interconnexió a través dels canals corporatius de Facebook i Twitter.
 
Presentació

D’altra banda, ERC Viladecans va presentar dimarts passat a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso el procés participatiu. L’acte es va centrar explicar els objectius de la iniciativa i les eines que s’han posat a l’abast de tothom per configurar el programa electoral dels republicans.

La presentació va comptar amb les intervencions de la portaveu de les JERC Viladecans, Andrea Artero; el president d’ERC Viladecans, Josep Mumany; i la candidata a l’alcaldia, Bàrbara Lligadas, qui va afirmar que “hi ha una nova manera de fer Viladecans, i volem l’ajuda de la ciutadania, sense caure en la crítica fàcil, perquè pensem en construir.” Per a Lligadas “estem en un moment de canvis i Viladecans no pot quedar al marge d’aquest moment històric. Per això continuarem fent propostes de millora per la nostra ciutat, des de l’Ajuntament i des del Parlament, com ho demostra el compromís que hem arrencat de la Generalitat per enllestir d’una vegada per totes el carril bici que enllaçarà el nucli urbà amb la platja.”

Redacció / Foto: ERC Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
126

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix