El candidat Carles Lozano (CiU) presenta el seu projecte per Viladecans

El coordinador general de CDC, Josep Rull, va dir durant l’acte que “Catalunya pot ser la Dinamarca o la Suècia del sud d’Europa en polítiques econòmiques i de progrés social”.

Elcoordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, va assegurar ahir al matí a Viladecans que Catalunya pot ser el gran país del sud d’Europa en polítiques econòmiques i de progrés social”. I va afegir que nosaltres podem ser la Dinamarca o la Suècia del sud d’Europa, estem en condicions de ser-ho”. Rull va insistir que durant aquests mesos s’ha de traslladar a la gent un missatge de seguretat, optimisme i molta confiança”. Ara, és el moment d’explicar perquè volem tenir un nou estat, com imaginem aquest nou estat català i com farem aquest procés de transició”. El líder de Convergència ha insistit també que si “fem arribar aquest missatge a la gent, arribarem a àmbits on el debat sobre la independència genera dubtes.”

Josep Rull va fer aquestes declaracions abans de la presentació del candidat de CiU a Viladecans, Carles Lozano, per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. El coordinador general de Convergència va assegurar que aquest nou projecte de llibertat i progrés es guanya a Viladecans, Baix Llobregat, L’Hospitalet i Baix Besòs. Estem a punt d’esdevenir un país que pot generar molta riquesa, i deixar de ser un país amputat”. D’altra banda, Josep Rull va encoratjar a la gent de Viladecans a creure en el projecte de Carles Lozano perquè defensarà els interessos de la gent, aquí a Madrid i on sigui”. Per la seva banda, Carles Lozano es va presentar com a garant d’un projecte reformador i diferent a aquests 32 anys d’hegemonia del PSC a Viladecans”. Lozano presentarà aquest projecte renovador amb una llista jove i amb moltes ganes de treballar per construir aquesta nova Catalunya.

Redacció / Foto: CDC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
119

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix