ICV-EUiA del Baix Llobregat dóna suport a la candidatura de Syriza

Els eurodiputats Ernest Urtasun i Javier Couso i, l’alcalde de Sant Feliu Jordi San José, van participar en un acte a Sant Feliu de Llobregat.

Més d’un centenar de persones van assistir a l’acte que ICV-EUiA va organitzar a Sant Feliu de Llobregat, per donar el suport de la comarca del Baix Llobregat a la formació grega Syriza, en la celebració de les eleccions gregues d’aquest diumenge. Aquest acte està englobat dintre de la Trobada de l’Esquerra del sud d’Europa, organitzada al voltant de la campanya de suport impulsada per ICV-EUiA a Barcelona.

L’eurodiputat d’ICV-EUiA, Ernest Urtasun, així com l’eurodiputat d’IU, Javier Couso, van deixar ben clar a les seves intervencions, que Grècia, però també els països dels sud d’Europa, necessiten la victòria de Syriza, per començar a sortir del pou on la Troika els ha portat. La victòria de Syriza serà una oportunitat per començar a aturar les polítiques d’austeritat.

L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va manifestar que “el triomf de Syriza a Grècia, representa la possibilitat real que l'esquerra que ha denunciat políticament els retrocessos en drets laborals i socials i retallades de serveis públics per pagar religiosament a la banca en condicions draconianes per a la ciutadania, arribi al govern i faci polítiques de rescat a les persones. En definitiva, impregnar la política de Justícia Social.”

Per a l’eurodiputat Ernest Urtasun, “Syriza proposa canvis que ICV-EUiA ja anem exigint a Catalunya. Si ells ho posen damunt la taula, pot suposar un punt d’inflexió perquè si hi ha un programa de reestructuració del deute a Grècia, com vol Alexis Tsipras, això posarà de manifest que, sobretot als països del sud d’Europa es podria fer un programa d’aquest tipus.”

L’eurodiputat Javier Couso, va destacar en la seva intervenció que “la gent no ha viscut per damunt les seves possibilitats, sinó els rics han viscut per sobre de les possibilitats de la gent” i va afegir que té “esperança “per recuperar la sobirania del país davant els qui estan al costat dels grans poders econòmics.”

Redacció / Foto: ICV Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix