C’s ja té candidats a l’alcaldia de Cornellà i Vallirana

Jorge García Mulet triat i Enrique Giráldez, respectivament, van ser escollits com a cap de Llista de Ciutadans per a les pròximes eleccions municipals.

El responsable del grup local de Ciutadans (C's) de Cornellà, Jorge García Mulet -foto-, ha estat triat candidat a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. García Mulet assegura que Ciutadans es presenta en el municipi com "una alternativa política real, neta i regeneracionista", i ha afegit que "C's treballarà en honor d'una administració local més transparent i participativa que estigui al servei de tots els veïns i no d'uns pocs".García Mulet, nascut en Calaceite (Terol), està vinculat a Ciutadans des de la seva creació, en 2006, i actualment és el responsable del grup local de Cornellà. A més, García Mulet es va presentar en la llista del partit en les eleccions municipals de 2011, les autonòmiques de 2012 i les europees de 2013.

D’altra banda, l’actual portaveu de Ciutadans (C’s) de Vallirana, Enrique Giráldez, serà el cap de llista a Vallirana. Després d'un procés d'eleccions primàries i després que el Comitè Executiu del partit hagi aprovat la seva candidatura, Giráldez ha agraït a tots els afiliats, simpatitzants i membres de C’s que han dipositat la seva confiança en ell, i ha apostat per liderar “un projecte atractiu i de futur per al municipi que li permeti treballar per i per tots els Valliranencs”. A més, Giráldez ha assegurat que treballarà per “aconseguir representació en el consistori”per “millorar la situació del municipi i donar veu a una part de la ciutadania, que actualment no se sent representada amb els actuals grups polítics de l'Ajuntament.”


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix