La campanya d’autoinculpació del 9N arriba a la comarca

Avui s’ha celebrat a Sant Feliu de Llobregat i el pròxim 2 de gener es farà al jutjat número 1 de Martorell on participaran tots els municipis del Baix Llobregat Nord.

La campanya d’autoinculpació ciutadana que promou l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per donar suport a les autoritats convocants del 9N té especial protagonisme al Baix Llobregat aquesta setmana. Sant Feliu de Llobregat ha obert la campanya a la comarca amb un gran èxit de participació, amb cues al llarg del matí en el jutjat número 1 de la capital del Baix Llobregat. Cal destacar la presència de persones procedents d’altres municipis veïns.

Baix Llobregat Nord

D’altra banda, el pròxim divendres dia 2 de gener està previst que Martorell agafi el relleu. La delegació territorial de l'ANC al sector de la subcomarca del Montserratí convoca una concentració al jutjat número 1 de la localitat a partir de les 11.00h. La convoquen les ANC d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Martorell, i tindrà lloc al Jutjat número 1 de Martorell (Passatge del Sindicat, 10) a partir de les 11.00h.

Mesura de suport

L’autoinculpació col·lectiva pretén ser una mesura de suport ciutadà al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a la vicepresidenta Joana Ortega i a la consellera d’Ensenyament Irene Rigau, sobre els quals s’ha admès a tràmit una querella per convocar la consulta. L’acció es duu a terme a les 37 delegacions de l’ANC arreu del país.


Redacció / Foto: Jordi Sueiras

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix