Andreu Pérez serà l'alcaldable per ERC a Gavà

Els militants i simpatitzants de la formació republicana local van votar unànimement a favor de la seva candidatura.

Andreu Pérez i Lorite tornarà a repetir com alcaldable per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gavà. L’assemblea general local, oberta als militants i simpatitzants de la formació política a la ciutat, va donar el seu suport unànime perquè l’actual portaveu municipal d’ERC-Els Verds-Independents per Gavà sigui de nou el cap de llista de la formació a les pròximes eleccions municipals.

L’executiva local, que va avalar la candidatura d’Andreu Pérez, va valorar molt positivament la “tasca d’oposició constructiva” a l’actual govern municipal del PSC-ICV-EUiA, tant pel que fa a la fiscalització de l’acció de govern, com en la presentació i defensa de propostes en favor de l’economia i la creació de treball, els serveis socials, l’urbanisme, el medi ambient i un millor funcionament de l’administració municipal.

Presentació

L’acte de presentació pública d’Andreu Pérez com a alcaldable per ERC se celebrarà el 14 de gener al vespre, i comptarà amb la participació del president de la formació Oriol Junqueras. La resta d’integrants de la llista municipal seran elegits en una assemblea general el mes de febrer, també oberta als simpatitzants i militants d’ERC, en la que es preveu que s’integrin diversos independents que reforçaran el ventall ciutadà d’una candidatura que vol ser clau en la política gavanenca dels pròxims quatre anys.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix