ICV-EUiA aprova el calendari de treball per a les eleccions municipals

La justícia social, la qualitat de l’espai públic a tots els barris i la transparència eixos de la proposta programàtica sobre la qual treballa la coalició a Sant Feliu de Llobregat.

La formació ecosocialista de Sant Feliu va celebrar una assemblea local en la qual va aprovar el calendari de treball per a la preparació de les eleccions municipals del maig del 2015, en el que es va fixar, com a data límit per a l’aprovació de la llista electoral i la proposta de programa, la darrera setmana del mes de març, just abans del període de Setmana Santa.

En la proposta de programa es fixen tres eixos de treball:

  • La igualtat de drets, deures i oportunitats, i la justícia social.
  • Un espai públic de qualitat a tots els barris.
  • Una gestió participativa i transparent.

ICV-EUIA té molt clar que vol seguir treballant “per a garantir els drets de ciutadania, la dignitat de les persones i la qualitat de vida des de l’Ajuntament, en un context que la crisi ens continua colpejant, de manera cruel, i les administracions superiors (Generalitat i Govern de l’Estat) continuen instal·lades en les retallades, i el rescat dels bancs i les grans empreses”, explica.

Per a Jordi San José, actual alcalde de Sant Feliu de Llobregat, “aquests són reptes que ja hem assumit, en un dels períodes més negres per als ajuntaments, que veuen com se’ls retallen competències i recursos, essent les administracions l’últim dic de contenció per a garantir els drets de les persones”. Així, el cap de llista de la coalició d’esquerres va destacar, entre les actuacions desenvolupades en aquests quatre anys, “l’inici de la tarifació social a les Escoles Bressol i l’Escola Municipal de Música, que ha possibilitat l’accés a aquests serveis a les famílies amb menys recursos. Suposant un increment de l’alumnat a les Escoles Bressol, tot i el descens de la natalitat; i més que doblar l’alumnat a l’Escola de Música. El treball per l’ocupació, amb plans d’ocupació i sobretot, amb l’ajut a les empreses per generar ocupació indefinida. O la inversió feta a tota la ciutat en la millora de l’espai públic i l’eliminació de barreres arquitectòniques”. Per a Jordi San José “ICV-EUIA és la garantia de continuar tirant endavant aquestes prioritats en temes com: el dret a l’alimentació i la salut; el dret a l’habitatge i el treball; i l’accés a l’educació, la cultura i l’esport”.

Pel que fa a la candidatura es treballa per renovar una proposta de llista oberta i representativa de tots els sectors de la ciutat. Que torni a recollir l’esperit de candidatura de ciutat que sempre han tingut les candidatures d’ICV-EUIA.

Redacció / Foto: ICV-EUiA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix