Martín Barra: “L’Ajuntament de Viladecans és poc transparent”

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia considera que “els mitjans de comunicació locals estan al servei del PSC” i que “l’alcalde Carles Ruiz treballa més pel partit que per a la ciutadania”.

El candidat de Ciutadans (C’s) a les pròximes eleccions municipals, Martín Barra, es mostra crític per la labor a la darrera legislatura de l’equip de govern encapçalat per al seu alcalde, Carles Ruiz: “En els darrers quatre anys hi ha hagut una falta d’idees molt preocupant, ja que continuen manant els polítics tradicionals. Cal trencar aquesta dinàmica en les pròximes eleccions municipals”. Per a Martín Barra, l’Ajuntament de Viladecans “és poc transparent perquè costa aconseguir informació i, a més, treballa més per al partit polític que per a la ciutadania. No estic d’acord amb la política partidista que desenvolupa el consistori, sobretot amb les associacions de veïns, ni el seu hermetisme”. Y pensa que “ja ha arribat el moment de trencar amb aquesta manera de fer política.”

Comunicació parcial

D’altra banda, el candidat de Ciutadans també considera que “els pocs mitjans de comunicació que hi ha a la ciutat –televisió i butlletí municipal- estan al servei del PSC, ja que només reflecteixen una única realitat, la de l’alcalde i el seu equip de govern” i afegeix que “per la televisió d’internet únicament s’informa dels actes institucionals i deixa de costat altres realitats del municipi. En definitiva, hi ha un control general que s’allunya del que realment s’ha d’oferir al ciutadà.”

Propostes

Martín Barra té clar que “cal situar al ciutadà al centre de la política, no com ara està fent els socialistes” i assegura que“des de Ciutadans apostem per la transparència en la gestió municipal i buscar projectes municipals atractius per la gent així com revitalitzar el comerç local que està molt apagat. En el darrer mandat s’ha pogut veure que un projecte il·lusionant com el Parc Industrial s’ha convertit en un outlet.”

Redacció / Foto: C’s Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix