ICV-EUiA Sant Boi presentarà una candidatura conjunta a les municipals

L’Assemblea Local dels ecologistes aposten per una fórmula innovadora i única en el municipi.

Josep Puigdengolas, com a número 1, i Alba Martínez, de 2, serà la candidatura conjunta que presentarà ICV-EUiA de Sant Boi en les pròximes eleccions municipals. Així ho va aprovar l’Assemblea Local del partit ecosocialista fa uns dies. Puigdengolas va ser escollit mitjançant unes eleccions primàries que van comptar amb una alta participació per part de la militància i simpatitzants. La fórmula del colideratge recull la voluntat de l’organització local i representa una fórmula innovadora, i única a la localitat baixllobregatina, que incorpora noves formes de governança basades en el lideratge compartit, com un element més de transformació i renovació en el model i cultura organitzativa.

“En els darrers anys, en un context d’extrema dificultat, l’agrupació local ha estat exemple de compromís amb la ciutadania, de bona organització i d’activisme. En aquest mateix context, el grup municipal d’ICV-EUiA ha demostrat també aquest compromís amb les persones i ha estat exemple de bona gestió en les seves àrees de govern”, afirma Josep Puigdengolas. “És precisament aquest bagatge la base que ens permet encarar les pròximes eleccions municipals amb una voluntat clara de liderar la ciutat”, afegeix Alba Martínez.

Redacció / Foto: ICV-EUiA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix