Granados i Segú (PSC) es reuneixen amb la Junta de Personal de l’Hospital Moisès Broggi

Els precandidats a la secretaria general del PSOE, Eduardo Madina i José Antonio Pérez, es reuniran demà a la Federació del PSC Baix Llobregat amb Antoni Poveda.

La diputada PSC baixllobregatina, Eva Granados, i la portaveu socialista a la comissió de Salut, Núria Segú, es va reunir ahir amb membres de la Junta de Personal de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí per conèixer la situació dels professionals i del servei que actualment s'està prestant als usuaris/es de les diferents poblacions a les quals dóna servei aquest Hospital (Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat, entre d'altres). La inestabilitat de l'actual plantilla, la situació del servei d'urgències i les mesures imprescindibles per garantir la qualitat del servei han estat els temes més presents a la reunió. Les diputades s'han compromés a posar a l'agenda parlamentària aquest tema i donar visibilitat a la greu situació que estan patint els usuaris del centre. A la visita també ha participat Pilar Díaz, Alcaldessa d'Esplugues, i la tinent d'alcalde de salut Sara Forgas.

Els precandidats al Baix Llobregat

Els precandidats a la secretaria general del PSOE, Eduardo Madina i Jose Antonio Pérez Tapias, es reuniran demà divendres a la seu de la Federació del PSC Baix Llobregat amb Antoni Poveda, membres de l'executiva comarcal i d'altres representants del partit al Baix. Així mateix, la pròxima setmana comptarem amb la presència a la nostra comarca del tercer precandidat, Pedro Sánchez.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix