Valoració del PSC dels resultats electorals al Parlament europeu

Agraïment a la confiança de la ciutadania de la comarca

Les eleccions al Parlament Europeu d’ahir han tingut lloc en un context polític de creixent fragmentació política a Catalunya i Espanya. Els comicis han estat marcats per les polítiques de retallades del Govern Rajoy a Espanya i la falta de diàleg entre els Governs de Catalunya i Espanya. Analitzant els resultats electorals provisionals, podem deduir que la ciutadania ha exercit el seu dret a vot més en clau de política nacional que en clau europea.

En aquest sentit, els partits hem de fer autocrítica i fer més pedagogia del projecte europeu donat que les eleccions d’ahir eren cabdals per decidir i avançar sobre quin model d’Europa volem: l’Europa de les retallades i l’austericidi o una Europa més social i de les persones.

Malauradament, el PSC del Baix Llobregat no estem satisfets amb els resultats a nivell continental on el Partit Popular Europeu ha revalidat la seva majoria al si del Parlament Europeu. Lamentem també l’auge de partits xenòfobs i euroescèptics que van contra el projecte europeu i no aporten cap solució als reptes que avui tenim plantejats.

El resultat també ens ha estat advers a Catalunya i Espanya. A la comarca del Baix Llobregat, però ens mantenim com a força més votada amb el 20,31% dels vots.

Segons Antonio Poveda, primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, “el PSC del Baix Llobregat mantenim la nostra vocació europeista i municipalista, seguirem treballant per oferir a la ciutadania un horitzó de progrés, llibertat i justícia social, tant des dels municipis com a la Unió Europea.”

Volem agrair la dedicació i la tasca de la nostra militància, simpatitzants, interventors i apoderats que han contribuït a que la nostra comarca ens mantinguem com a la força més votada.

PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix