Mas: "Cal votar el 25M per reforçar la recuperació i assegurar-nos votar el 9N"

El President de la Generalitat va defensar a Martorell la “dimensió social d’Europa” i “la cohesió social de Catalunya”, perquè “molta gent vinguda de fora ha fet d’aquesta terra el seu país”.

L’auditori del Centre Cultural de Martorell va acollir l’acte central de campanya de les eleccions europees de CiU al Baix Llobregat. Un acte on va participar el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que va estar acompanyat pel president del Consell Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, i el número dos a la llista, Francesc Gambús.

Mas va demanar el vot per Convergència i Unió perquè “cal votar el 25 de maig per reforçar la recuperació econòmica i assegurar-nos votar el 9N” i va defensar “la dimensió social d’Europa” i l’augment del pes de les polítiques socials del Govern de la Generalitat en l’actual context de crisi econòmica i social. “Hem actuat amb la màxima sensibilitat social, fins al punt, que la proporció de despesa social és la més alta dels últims 30 anys”, va afegir. El president també ha donat xifres econòmiques positives; com la previsió de creixement per Catalunya o el 52% de captació d’inversió industrial de l’Estat. En aquest sentit, el líder de CiU va destacar la importància d’Europa, no només des del punt de vista de l’economia catalana; sinó també pel que representa com a benestar social dels ciutadans: “Europa és de llarg, on s’ha apostat més per les polítiques socials d’iniciativa pública; som el 7% de la població mundial i representem més del 50% de les polítiques socials d’arreu del món”.

D’altra banda, el president va concretar que les polítiques socials garanteixen que Catalunya sigui un país modèlic en cohesió social”. Mas va exemplificar aquesta cohesió social en una comarca com el Baix Llobregat: “Catalunya significa moltes coses, una llengua, una cultura, un dret civil català; però també vol dir molta gent vinguda de fora o d’altres territoris d’Espanya, que van venir a Catalunya i han fet d’aquesta terra el seu país”. Per això, el president va recordar que malgrat el discurs de la por que fan algunes formacions polítiques i partits polítics d’arrel estatal que “aquest és un país que vol votar en la seva gran majoria, sent un país absolutament barrejat.”

També va intervenir el president del Consell Nacional d'Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, que va remarcar que "aquesta Catalunya que volem construir amb el nostre vot a partir del 25 de maig i del 9 de novembre és una Catalunya en positiu, de forma constructiva i propositiva"I va assenyalar que "tenim moltes raons per anar a votar, el 25 de maig és una fita important en el camí cap al 9 de novembre."

Per la seva banda, el candidat número dos de CiU, Francesc Gambús, va explicar en la seva intervenció que “són molts els que volen que perdem el partit, i que fins i tot estan disposats  a no jugar net”i va afegir que “el que importa és voler votar, saber votar i votar bé”.

Redacció / Foto: CiU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix