PPC inicia la campaya de les eleccions europees a Castelldefels

Alicia Sánchez-Camacho: “el 25M elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere”.

La presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho, va afirmar ahir al vespre en l’acte d’inici de campanya de les eleccions europees a Castelldefels que “el 25M elegirem entre seguir avançant en la recuperació econòmica o fer un gran pas enrere”. En aquest sentit, ha assegurat que “escollirem entre les reformes de la recuperació d’España o la volta a l’Espanya enfonsada i a  punt del rescat de Zapatero, Rubalcaba i Valenciano”. Així, va destacar també que “queda molta feina per fer i la farem amb la confiança que estem en la bona direcció: la dels 7.000 nous llocs de treball diaris i les 200 noves empreses que s’obren cada dia a Espanya avui.”

D’altra banda, Sánchez-Camacho va destacar que “fins i tot Martin Schulz, el candidat del grup socialista europeu a presidir la Comissió en aquestes eleccions, ha felicitat al Govern espanyol per les seves reformes i per la recuperació” i va afegir que “Si Schultz votés a España, no sé si votaria a Valenciano o a Cañete”. Per a Sánchez-Camacho, “el Partit Popular és el partit del treball, de la recuperació econòmica i el que garantirà la unitat d’Espanya.”

El candidat del PPC a les eleccions europees, Santi Fisas, va afimar que “no permetrem que aquestes siguin les últimes eleccions europees en les que els catalans tinguem dret a vot”. També va manifestar que “no permetrem que ens treguin el nostre dret a ser espanyols i europeus, que ens obliguin a renunciar al que som”. En aquest sentit, el candidat del PPC va assegurar que “només el Partit Popular garanteix la fortalesa necessària per defensar els interessos d’una Espanya unida i plural. Només si estem units a Espanya, serem respectats a Europa.”

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix