Jordi San José (ICV-EUiA) es presenta a la reelecció com alcalde de Sant Feliu

L'assemblea de la coalició ecosocialista va votar el seu candidat i també va aprovar el seu pla de treball fins al maig de 2015.

Per una àmplia majoria i amb una gran participació, San José va ser escollit de nou com alcaldable d'ICV-EUiA per les properes eleccions municipals. Un setanta per cent d'adherits i adherides, i al voltant d'un trenta-cinc per cent de simpatitzants van emetre el seu vot a favor de la candidatura de San José. Amb un escrutini total de 86 vots a favor i 3 vots en blans, l'actual alcalde tornarà a encapçalar la llista de la coalició. 

L'assemblea també va debatre i va aprovar per unanimitat el pla de treball que durà amb l'objectiu d'aconseguir el millor resultat possible a les eleccions municipals. Aquest pla inclou el que serà l'índex del programa electoral 2015-2019, "ens centrarem en la garantia dels drets socials i de ciutadania, i en l'atenció de la pobresa estructural com a conseqüència de la crisi que patim", va enunciar San José explicant les línies estratègiques del futur programa electoral.

Eleccions europees

Finalment es va presentar el calendari de treball referent a la campanya electoral de les eleccions europees que s'inicia avui. La coalició, a més de diferents carpes i punts d'informació electoral, tindrà una presència rellevant durant la fira al tradicional Xiringuito. D'altra banda, diumenge 11 de maig, Ernest Urtasun, que encapçala la llista ecosocialista a les eleccions europees, visitarà els estands de la Fira i L'Exposició nacional de roses. Altres dates a destacar són el dia 15 que tindrà lloc un acte a la Plaça de la Salut amb Aurora Huerga; i el dia 22 que la coalició comptarà amb la presència de la coordinadora nacional i diputada Dolors Camats en un acte a la plaça de la Vila.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix