Martorell sol·licitarà al Ministeri de Foment la titularitat d’un tram de la N-IIa

El Ple ho va aprovar amb l’acord de les cinc forces polítiques hi ha en el consistori municipal.
El Ple Municipal va acordar per unanimitat que l’Ajuntament de Martorell sol·liciti al Ministeri de Foment la cessió de la titularitat de les calçades laterals, el pas superior i les zones enjardinades situats al punt quilomètric 586 de la N-IIa, la via d’enllaç entre l’autopista AP7 i l’autovia A2. Amb aquesta mesura, el govern municipal pretén millorar l’accés i connectivitat a diversos polígons industrials, i la mobilitat interna al municipi.

El motiu d’aquesta demanda, per la qual ambdues institucions ja han mantingut converses, el va explicar el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, durant la sessió del darrer Ple Municipal del dilluns 17 de març: “volem facilitar la gestió de la mobilitat interna i el manteniment de les vies de circulació de caràcter urbà, i garantir la connexió interna entre les diferents àrees d’activitat productiva”.

Aquestes àrees que milloraran la seva connectivitat són els polígons industrials de Can Cases, Can Sunyol, el Polígon SEAT i el Polígon P7. Amb aquesta mesura s’evitaran, per Fonollosa, “les disfuncions provocades pels canvis de titularitat de les infraestructures que travessen el municipi.”

El punt es va aprovar amb l’acord de les cinc forces polítiques del consistori, i a partir d’ara s’iniciarà el procés per sol·licitar al ministeri la cessió de la titularitat i la seva acceptació, condicionada al bon estat de conservació d’aquests espais.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix