Viladecans obre la precampanya del PSC per a les eleccions europees

L’acte va aplegar unes cinc-centes persones a l’edifici Cúbic on van participar Pere Navarro, Javi López, Elena Valenciano i Carles Ruiz.
L’edifici Cúbic de Viladecans va acollir un meeting del Partit Socialista de Catalunya (PSC) que va aplegar unes 500 persones. L’acte, que va servir per obrir la precampanya de les eleccions europees a Catalunya, va comptar amb la presència de Pere Navarro, Primer Secretari del PSC; Javi López, candidat del PSC a les Europees i Elena Valenciano, vicesecretària general del PSOE i cap de llista. També va participar l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

El candidat del PSC, Javi López, va manifestar que “la importància d’aquestes eleccions per als socialistes” i va destacar que la llista aporta “renovació, joventut i energia”. I va afegir que “volem construir un futur per a Europa, i per això enviem el futur a Europa. Tenim aliats arreu que lluiten per la Justícia social i la igualtat. Aquesta és la nostra fortalesa: formar part d’una gran família que vol construir l’alternativa que mereixem tots els ciutadans europeus”. López també va recordar que “per primer cop escollim directament el president del Govern europeu. Un dels combats polítics més importants a Europa dels darrers anys: decidim com sortim de tot això, si fem com fins ara amb austeritat, austeritat i austeritat, amputant serveis públics que hem treballat durant anys”. El candidat del PSC va explicar durant el seu discurs que “a Rajoy li incomodem molt aquestes eleccions, perquè no vol que les seves polítiques passin per les urnes” i va assegurar que "nosaltres escollim l’esperança per a un canvi a Europa, perquè Catalunya vol ser protagonista del futur d’Europa.”

D’altra banda, el Primer Secretari del PSC i president del Grup Socialista al Parlament, Pere Navarro, va afirmar que “milions de persones donaran suport a les llistes socialistes a Europa perquè no sigui només una unió d’Estats, sinó una unió de persones” i va recordar que “si algú mira a les persones de cara som els socialistes”. En aquest sentit, va destacar que “avui Catalunya i Espanya estan batallant pels drets de les dones, davant el retrocés més important en 30 anys. Hem trobat a faltar de CiU i ERC, de Mas, Duran i Junqueras, el compromís de defensar aquests drets. És curiós que aquells que insisteixen tant en el dret a decidir, en el dret a decidir dels pobles, no insisteixin a defensar el dret a decidir de les dones sobre el seu propi cos”. Pere Navarro va assenyalar que “quan govern la dreta, augmenta la pobresa i les desigualtats, ha passat a Espanya i ha passat a Catalunya. Al Ple de la pobresa van dir que seria diferent si fóssim independents. El problema de Calalunya no és que sigui o no independent, el problema és que té un govern de dretes”. “A Mas el molesta mirar als ulls de la gent que està perjudicada. CDC fa aquest cap de setmana una convenció sobre polítiques socials mentre es carrega les polítiques socials des del Govern. Ja n’hi ha prou d’hipocresia a la política”, va afegir.

Mentre, la candidata del PSOE, Elena Valenciano, va explicar que en aquestes eleccions “hem de tornar a l’Europa en què creiem, que es bolqui en les persones, l’Europa que nosaltres vam contribuir a construir, i hem de parar la dreta: la catalana, l’espanyola i l’europea”. A més, va explicar que “tenim família a tots els països europeus, som molts els socialistes i socialdemòcrates a Europa. Som la gran família del canvi.” Aquesta “gran i forta família socialista”, ha afirmat Valenciano, “té el mateix objectiu: fer d’Europa una casa habitable per a les persones, i no una casa que expulsa. Una Europa bolcada en la creació de llocs de treball, perquè no volem europeus empobrits, sinó Europeus que avancen”. La candidata del PSOE també va assegurar que “diguin el que diguin, la dreta catalana i espanyola són el mateix: nosaltres volem la bandera de la solidaritat i el progrés.”

Redacció / Foto: PSC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix