David Parada: “La decisió de destituir Josep Anglada ha tingut el suport dels militants, afiliats i regidors de la comarca”

El president del Baix Llobregat de PXC i secretari d’organització va ser un dels impulsors de la decisió. 
Aquest passat dissabte, el Consell Executiu de Plataforma per Catalunya va decidir destituir el fundador i fins ara president de la formació política, Josep Anglada, per "les deficiències en la gestió". En un comunicat, va anunciar que el rellevarà Xavier Simó -fins ara ocupava la vicepresidència- fins a la celebració del proper congrés que està revist que se celebri aquesta tardor.

David Parada, secretari d’organització, president de PXC al Baix Llobregat i regidor a Sant Boi de Llobregat, va ser un dels quinze membres del Consell Executiu presents a la reunió a L’Hospitalet de Llobregat que va aprovar la proposta: “És una decisió irrevocable i, a més, la proposta estava contemplada a l’article 17.e dels Estatuts acordant-se amb les 3/5 parts necessàries”. D’altra banda, Parada explica que la decisió “ha tingut el suport dels militants, afiliats i regidors del Baix Llobregat” i afegeix que “considero que a mitjà termini la decisió serà molt positiva per al partit. Seguirem defensant el programa electoral de les darreres eleccions municipals i continuarem fent-ho amb arguments i respecte a les altres posicions polítiques.”

Actualment PXC del Baix Llobregat té un total de vuit regidors a la comarca: Tres a Sant Boi de Llobregat, i un a Viladecans, Sant Andreu de la Barca, Esparreguera, Abrera i Olesa de Montserrat.

Redacció / Foto: PXC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix