Ofensiva de Ciutadans per evitar la cessió del padró municipal per a la consulta sobiranista

La formació política ha presentat instàncies en diferents poblacions de la comarca per informar als alcaldes de la “infracció administrativa”.
Ciutadans Agrupación Baix Llobregat va iniciar aquest dilluns una campanya en el Baix Llobregat per impedir que els ajuntaments puguin cedir les dades dels seus padrons municipals per a la consulta del futur polític de Catalunya. Així, el partit va presentar en diferents consistoris instàncies dirigides als alcaldes explicant "que la cessió del padró i del cens per a altres usos que no són el motiu pel qual s'ha confeccionat és il·legal. Aquestes estan protegides per l'Agència de Protecció de Dades, i que qualsevol intent pot suposar incórrer en una infracció administrativa", segons explica Francesca Benito, Delegada Territorial de Ciutadans al Baix Llobregat.

Els primers ajuntaments que han rebut la instància informativa de Ciutadans han estat Cornellà -foto-, El Prat, Sant Feliu, Esplugues, Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, Esparreguera, Sant Joan Despí, Gavà i Sant Just Desvern. Benito explica que “en els pròxims dies també ho farem a la resta de poblacions de la comarca.”

Redacció / Foto: Ciutadans Agrupación Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix