Sant Feliu va debatre quin ha de ser el candidat d’ICV per a les europees

Dolors Camats, coordinadora nacional de la formació ecosocialista, visitarà dissabte la Fira de la Puríssima.



Sant Feliu de Llobregat va acollir el debat de les primàries per escollir candidat d’ICV cara a les pròximes eleccions europees. Van participar els dos candidats, Ernest Urtasun i Salvador Milà, amb la conducció de l’acte de la coordinadora d’ICV del Baix Llobregat, Candela López. "És un luxe comptar amb dos candidats tan potents, el que assegura tenir, en qualsevol cas, un bon candidat a les europees, i establir un debat sa sobre Europa i les seves polítiques", va dir López.

L'acte de la formació ecosocialista es va fer a la Torre del Roser, i es va iniciar amb la lectura d'un poema en homenatge a l'escriptora i poetessa santfeliuenca, que ens va deixar recentment, Joana Raspall. Posteriorment, els dos candidats van exposar el seu punt de vista. En el torn de debat amb el públic, se'ls van fer diverses preguntes relacionades amb el paper que jugarien en el cas de ser eurodiputats, o la seva opinió sobre diversos temes europeus. Cal destacar l'aposta dels dos candidats per la lluita contra les polítiques d’austeritat, la defensa del medi ambient i la ferma aposta per defensar el municipalisme.
   
La votació del candidat a les eleccions al Parlament Europeu del 2014 s'està realitzant mitjançant el vot electrònic, fórmula que es podrà utilitzar fins el dia 8 de desembre. A partir d'aleshores, i fins al 20 de desembre, es realitzarà la votació en urna, mitjançant el vot a la seu de les organitzacions locals o allà on aquestes estableixin i es comuniqui prèviament.

Camats, a la Puríssima
D’altra banda, la coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, té previst visitar demà dissabte 7 de desembre la Fira de la Puríssima de Sant Boi Llobregat. A més, ICV Sant Boi té previst organitzar un seguit d’activitats. El fil conductor d’aquest any és la defensa de la proximitat, de la terra, de la història de lluita i del caràcter propi de la comarca del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix