El Baix Llobregat, protagonista a les primàries d’ICV per a les europees

Ernest Urtasun i Salvador Milà són els candidats de la formació ecosocialista, i tenen previst realitzar actes arreu de la comarca.

La campanya ja ha començat i s'allargarà fins al 21 de desembre. Ernest Urtasun i Salvador Milà van ser proclamats candidats a les primàries que escolliran el cap de llista de la formació ecosocialista a les eleccions europees. Tant Urtasun (433) com Milà (159), han superat amb escreix els 50 avals necessaris per presentar-se a les primàries. Així doncs, ambdós candidats faran campanya interna per les agrupacions territorials i comarcals. I el pròxim 21 de desembre, el secretari d'organització donarà a conèixer els resultats de les eleccions internes. Les votacions començaran el pròxim 1 de desembre fins el 8 en format electrònic i a partir del 9 i fins del 20, directament a les urnes que estaran repartides per les agrupacions territorials.

ICV del Baix Llobregat garantirà que la militància de la comarca tingui accés a un acte central amb els dos candidats, que es celebrarà a Sant Feliu de Llobregat el proper 4 de desembre, a la Torre del Roser (19.30 hores). A més, el grup promotor de cada candidatura, on en ambdós casos hi ha representació del Baix Llobregat, vetllaran per a que els candidats visitin el màxim de localitats possible durant aquests dies.

A la comarca
En el cas del Baix Llobregat, s'habilitarà un espai a la web, amb tota la informació sobre els actes que es celebraran arreu del territori, d'ambdues candidatures. ICV del Baix Llobregat, a més, organitzarà un acte amb els dos candidats, el pròxim dia 4 de desembre a les 19:30h a la Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, on la militància del Baix Llobregat tindrà l'oportunitat de poder fer preguntes als candidats i conèixer-los personalment.

Per al Responsable d'Organització d'ICV del Baix Llobregat, Ivan Arcas, "aquestes primàries són una excel·lent oportunitat per parlar d'Europa des de les organitzacions territorials i locals, i també des del municipalisme". Arcas ha defensat el gran "exercici de democràcia interna" que està fent el partit i ha declarat que "amb qualsevol dels dos candidats, guanya Iniciativa".

Marçal Fontanals / Foto: ICV
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix