Acord entre el ICV-EUiA i el PSC per als pressupostos de 2014

Arnau Funes (ICV-EUiA): "els socialistes continuaran governant en solitari i nosaltres seguirem fent oposició”. L’alcalde de Cornellà de Llobregat i socialista, Antonio Balmón, Arnau Funes, cap de llista d’ICV-EUiA, i el coordinador d’EUiA, Sergio Pérez, han celebrat conjuntament una roda de premsa en la qual han explicat l’acord que han firmat els dos partits polítics per al qual ICV-EUiA ha votat favorablement el pressupost municipal per al proper any. El pacte es centre en sumar esforços per a fer una acció conjunta “per fer front a les actuals circumstàncies econòmiques, defensar les persones que pateixen les seves conseqüències i potenciar l’activitat econòmica de la ciutat”, ha explicat Funes.

Els eixos principals de l'acord són:

  1. Continuar reforçant l'Acord Social contra la Crisi signat l'any 2012 i posar els recursos econòmics suficients.
  2. Generar més oportunitats econòmiques i laborals: Plans d'Ocupació, Zona econòmica especial, paper Procornellà, suport comerç i emprenedors,..
  3. Garantir la cohesió social i generar oportunitats socials, culturals i educatives: Beques i ajuts, Oficina Habitatge, suport infància, taxes progressives.
  4. Apostar per la formació com a via de promoció social: Millora FP i formació bàsica, evitar abandonaments
  5. Protegir i promocionar el patrimoni de la ciutat.
  6. Seguir ampliant la governança i el debat públic.
Funes ha deixat molt clar que tot i l’acord entre les dues formacions “no es tracta d'un acord de govern, ja que des d’ICV-EUiA seguirem fent oposició responsable. Es tracta de construir un espai de treball compartit per abordar situacions que no poden esperar a unes properes eleccions municipals. El PSC seguirà governant en solitari, i segur que discreparem, però en aquests sis eixos de treball ens comprometem a posar-nos d'acord.”

Redacció / Foto: ICVC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix