L’ACN aplega un miler de persones a Cornellà de Llobregat

Carme Forcadell: “Si no tenim data i pregunta abans de Nadal haurem de sortir al carrer”. Un miler de participants van prendre part ahir dissabte a la Festa de la Consulta organitzada a Cornellà de Llobregat per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana. L’acte es va celebrar a la plaça de Catalunya d’aquesta la localitat del Baix Llobregat i van participar Carme Forcadell, presidenta de l’ACN, i el seu vicepresident, Jaume Marfany.

Al llarg de la jornada es va fer la campanya ‘Signa un vot per la Independència’ (es van recollir unes 400 signatures) que es presentava per primer cop a la comarca. També es va organitzar diverses activitats (tallers infantils, actuació musical, mostra d’entitats, etc).

Forcadell va manifestar durant el seu parlament que “cal que es faci la consulta, i per això cal saber la data i la pregunta abans de Nadal. Nosaltres només volem respondre sí o no a la pregunta per ser un nou Estat d’Europa. I si no és així haurem de sortir al carrer”. A més va defensar l’actual president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, dient que “ell no és responsable de l’ofec que estem patint. No l’hem de desgastar. Si el govern pagués el que ens deu no patiríem cap retallada” i va finalitzar explicant que “us demano que cada vegada que vulguem protestar anem a la Delegació del govern espanyol on hi ha Llanos de Luna”.

Redacció / Foto: ACN
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix