Roger Pons deixa de ser el portaveu de CiU a Esplugues

Abandona la federació nacionalista per discrepàncies i passa a ser regidor no adscrit, i el seu lloc l’ocuparà Albert Comelles. Abandona la federació nacionalista per discrepàncies i passa a ser regidor no adscrit, i el seu lloc l’ocuparà Albert Comelles.

Segons el departament de comunicació de Convergència i Unió (CiU), el fins ara portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Esplugues, Roger Pons, ha comunicat que deixa el seu càrrec “discrepàncies internes” tot i que seguirà el consistori, però ho farà com a regidor no adscrit. Segons ha declarat Pons “deixo el càrrec i el partit per la forma d’entendre la política local. Em sap greu que la política sigui víctima de gent que viu d’ella i no de gent que viu per a ella”. La renúncia es farà efectiva el pròxim 1 de novembre, data per la qual deixarà de formar part de la formació nacionalista municipal. Així doncs, CiU passarà a tenir dos regidors en lloc de tres.

La Premsa del Baix també ha volgut recollir la postura de CiU sobre la decisió de Pons. Des del departament de comunicació s’ha limitat a dir que “Convergència i Unió només li vol donar les gràcies per la feina feta a l’Ajuntament d’Esplugues, però pensa que ja era el moment del relleu de portaveu. De fet a l’assemblea local, que es va celebrar el juliol, es va decidir, per majoria, fer un canvi”. A partir d’ara, Albert Comelles serà el nou portaveu de CiU al consistori.

Redacció / Foto: CiU
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix