El CDC trenca el pacte de govern amb el PP a Castelldefels

El govern popular queda en minoria tot i que la formació nacionalista encara no ho ha comunicat a l’Ajuntament. Els regidors de CDC, Francisco Javier Amate i Santiago Barona, han decidit abandonar el govern de Castelldefels, on formaven coalició des del 2011 amb el PPC, junt amb un tercer regidor d’UDC, i el grup independent AVVIC.

Francisco Javier Amate exercia com a primer Tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Esports, mentre que Santiago Barona ocupava el càrrec de tercer Tinent d’alcalde i era regidor d’Educació, Igualtat, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació i Polítiques d’Estalvi i Sostenibilitat.

La formació política local nacionalista ho va decidir ahir dimecres al vespre a causa de les desavinences amb els populars en temes locals i sense comptar amb el regidor d’UDC que, actualment, encara no se sap quina decisió prendrà. La seva marxa se suma a la que van fer a l’abril la cap de llista de la coalició, Anna Maria Pérez, i un cinquè regidor, Albert Pérez.

L’anunci, que segons fonts municipals encara no s’ha comunicat oficialment a l’Ajuntament, deixa el govern popular de Manuel Reyes en minoria amb 10 de 25 regidors.

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix