Joaquim Balsera reclama a la Generalitat més inversions

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat vol que s’inverteixi en accions socials a la comarca.

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, es va reunir amb la consellera de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté. Una trobada de treball on Balsera va transmetre a la consellera la seva preocupació per la situació de crisi que viu la comarca, amb un increment de l’atur en el darrer trimestre i de les persones que no reben una prestació com la renda mínima d’inserció. Balsera li va demanar a la consellera el manteniment del conveni existent fins ara per a la dotació de recursos en l’àmbit social, i va destacar els serveis i iniciatives que des del territori s’estan duent a terme, especialment la Taula de Serveis Socials i la Xarxa Baix que posa en comú al diferent personal tècnic vinculats a la infància i l’adolescència al Baix Llobregat.

El president va aprofitar la reunió per repassar el conjunt de serveis que duu a terme actualment el Consell Comarcal amb el finançament de la conselleria de Benestar i Família  com són els equips d’atenció a la infància i a la d’adolescència del Baix Llobregat, la coordinació del serveis d’atenció primària, el transport adaptat o les beques menjador, entre d’altres. Balsera ha estès la mà a la col·laboració amb la Generalitat i va posar sobre la taula punts concrets on les dues administracions podrien treballar plegades. En aquest sentit, va demanar a  Neus Munté la incorporació de la conselleria a la Taula de Serveis Socials.

Per la seva banda, la consellera Neus Munté va assegurar que davant la realitat i dificultats de la comarca, és necessari el manteniment del diàleg i va afirmar que la conselleria té la voluntat de continuar destinant recursos, com els que estaven assignats en el conveni actual, i va posar l’èmfasi en les iniciatives d’atenció a la infància en situació de risc . La consellera va coincidir amb Joaquim Balsera en la necessitat que la conselleria formi part de la taula de serveis socials del Baix Llobregat davant les dades sobre l’atur i la situació de pobresa a la comarca.

Redacció  / Foto: CCBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix