JP Decidimos decideix donar els diners del partit a entitats socials

Pedro Serra va ser escollit com a nou president del grup polític pratenc en el seu primer Congrés

Pedro Serra va ser escollit, per unanimitat, president del partit Joves i Pensionistes Decidim en el primer Congrés del partit polític que es va celebrar el passat desembre. El nou mandatari va presentar davant dels afiliats una nova organització, creant diferents comissions de treball sectorial amb l’objectiu d’una més gran participació ciutadana en els òrgans de direcció, renunciant que sigui presidencialista, com així afirma el grup municipal.

PHOTO 2024 01 24 18 25 39

D’altra banda, Joves i Pensionistes Decidim va decidir que les assignacions econòmiques com a regidors al consistori pratenc de Jorge Monteagudo i Mario Cifuentes (12.000 euros) i els diners que li corresponen com a partít polític amb representació municipal (6.000 euros) sigui destinat a lAssociació Famílies de l’Alzeimer, a l’Hospital Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer i a la cooperativa Cooufar. “El nostre partit polític no ve a servir-se de la política, sinó a servir a la comunitat”, afirmen.

PHOTO 2024 01 24 19 11 36

D’altra banda, durant el Congrés es va decidir continuar reivindicant una sanitat pública, presentant una moció, per la falta de personal sanitari i d’especialistes així d’intervencions quirúrgiques. D’altra banda, un dels altres punts importants va ser la reafirmació de “continuar reivindicant la supressió de tots els assessors polítics, que ens costa a tots els ciutadans més d’1.200.000 euros anuals. Una partida que es podria destinar a habitatge social, sanitat, educació i treball”. Pedro Serra també va destacar la importància de recuperar tots els serveis públics “avui en mans privades.”

PHOTO 2024 01 24 19 11 09 si

El Congrés també va tenir un moment per agrair a la Marea de Jubilados y Pensionistas “pel treball fet durant deu anys seguits de treball i concentracions, defensant els nostres drets socials a la plaça, fes fred o fes calor”. Serra es va dirigir a tots ells dient-los que “amb el seu treball havien despertat moltes consciències socials, per sobre de tot sectarisme i dogmatisme. Heu aconseguit que moltes de les vostres reivindicacions siguin una realitat, com per exemple la creació d’habitatge social, una nova residència de gent gran, que penso que és insuficient, però representa un primer pas. Ara ens queda defensar que aquesta nova residència sigui pública. No ens resignarem a defensar tot allò que és nostre, i continuarem veient-nos als carrers i places.”

PHOTO 2024 01 24 19 33 16

Redacció / Fotos: Jóvenes i Pensionistas Decidimos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix