Junts i ERC formen un govern amb majoria absoluta a Sant Climent

L’equip s’amplia amb l’entrada del regidor d’ERC i amb la voluntat “de seguir avançant cap a la reactivació econòmica i social del municipi”

El cartipàs municipal de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat comptarà amb un nou regidor, després de l’acord de govern assolit pels grups de Junts i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Aquest pacte neix de la voluntat de la voluntat de les dues forces polítiques, segons un comunicat, “per donar un nou impuls al govern local durant els pròxims quatre anys i seguir avançant cap a un model de poble que situï les persones al centre de les polítiques municipals.”

pacte govern santcliment

Entre els principals eixos de l’acord hi ha la millora de la qualitat de vida de les persones, el foment dels processos participatius, el manteniment d’un entorn natural i urbà, la transparència en la gestió i la preservació de la nostra identitat com a poble. Així mateix, el pacte preveu dur a terme un seguit d’inversions fins al 2027 entre les quals hi ha la rehabilitació de l’espai per un  SAIAR (Servei d’Atenció Integral a la gent gran en l’Àmbit Rural), la millora d’un equipament destinat a Serveis Socials, l’Arxiu Històric o la reformulació de l’Espai Jove. Així mateix, es preveu fer estudis de viabilitat sobre un nou Centre Cívic i l’ampliació de la piscina. 

Pacte de govern Ajuntament Sant Climent de Llobregat

En l’àmbit cultural, es preveu seguir augmentant els ajuts a les entitats o associacions locals. Aquesta àrea serà compartida entre totes dues formacions polítiques amb l’objectiu d’unir esforços per aconseguir que la partida destinada a cultura arribi a l’1% del total del pressupost municipal. 

Es crearà una comissió formada per un càrrec electe i tres representants de cada grup municipal del govern que es reunirà cada sis mesos per valorar el compliment del pacte. El nou cartipàs municipal ha quedat aprovat per Decret Alcaldia amb data d’avui 1 de setembre de 2023. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
192

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix