El Baix Llobregat, preparat per a les eleccions generals

Ahir es va tancar una intensa campanya de tots els partits polítics a la nostra comarca

Avui dissabte hi ha la jornada de reflexió prèvia a la gran cita electoral de demà 23 de juliol. Se celebraran les eleccions generals per escollir els representants de la ciutadania espanyola al Congrés i al Senat. Els electors i electores de la nostra comarca disposaran dels espais electorals on exercir el dret a vot. Com és habitual, els centres obriran portes a les 9 h i tancaran a les 20 hores, moment en què s’iniciarà el recompte. A les eleccions generals poden votar les persones amb ciutadania espanyola majors d’edat inscrites al cens electoral, tant si resideixin a l’estat com a l’estranger. 

20191110 112511 web

Cal recordar que la papereta blanca és per escollir els diputats i diputades del Congrés. Cada partit hi presenta les persones candidates en una llista tancada i bloquejada. És a dir, no es poden seleccionar individualment candidats de la llista ni alterar-ne l’ordre. La papereta de color sípia, per la seva banda, serveix per escollir els senadors i senadores. En aquest cas, s’han d’escollir 3, 2 o 1 candidats entre els que figuren a la llista única que recull tots els candidats de totes les formacions que es presenten per cada circumscripció.  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix