PSC i En Comú Podem continuen formant govern a Viladecans

La coalició treballarà per “preservar la cohesió social, garantir la igualtat d'oportunitats i enfortir les polítiques de progrés”

L'alcalde Carles Ruiz (PSC) i la tinenta d'alcalde Encarna García (Viladecans En Comú Podem) han signat avui un pacte de govern per al mandat 2023-2027 a l'Ajuntament de Viladecans. A l'acte de signatura han assistit també els regidors Anselmo Sánchez (PSC) i Gisela Navarro (PSC), així com Ramón Espejo (Viladecans En Comú Podem).

Ambdues forces polítiques continuaran formant "un govern estable d'esquerres i progressista per al mandat 2023-2027". Les dues formacions consideren que "el treball conjunt de les forces d'esquerres és, a tots nivells, la millor opció per treballar per les millores socials i assolir el benestar per a tota la ciutadania en pla d'igualtat d'oportunitats". D'aquesta manera es revalida un pacte d'esquerres en el govern viladecanenc que existeix des del 1999.

IMG 1762

El Partit dels Socialistes de Catalunya i Viladecans En Comú Podem volen, amb l'acord aconseguit, continuar governant junts "per preservar la cohesió social, garantir la igualtat d'oportunitats i enfortir les polítiques de progrés que hem estat portant a terme els darrers anys.”

L'equip de govern resultant de l'acord orientarà les actuacions "envers dues missions de ciutat: assolir l'abandonament escolar zero al 2030 i convertir Viladecans en una ciutat neutra en emissions de diòxid de carboni". L'esforç se centrarà en l'educació, l'ocupació, l'habitatge, el medi ambient, la inclusió i l'equitat social i el faran "posant les persones al centre de les nostres polítiques i amb la proximitat de les actuacions municipals com a garant de qualitat de vida per als viladecanencs i viladecanenques."

Redacció / Fotos: PSC-Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix