Junts i el PSC assoleixen un acord de govern a Begues

Mercè Esteve continuarà sent l’alcaldessa del municipi baixllobregatí

Com a resultat de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, Junts per Begues i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) van esdevenir primera i segona força política del municipi, obtenint cinc regidors/es Junts per Begues i dos la formació socialista. La suma de totes dues forces, amb set regidors i regidores, comporta majoria absoluta en el ple municipal.

En les converses mantingudes al llarg dels darrers dies, ambdues Formacions polítiques han evidenciat que comparteixen la voluntat de “constituir un govern municipal estable per al mandat 2023-2027, basat en la confiança, la capacitat de treball i un projecte de futur per a Begues.”, segons espliquen en un comunicat.

ErpHjxxWMAIFAFD

Fruit d’aquest acord, Junts i PSC han anunciat la suma dels seus vots per a investir Mercè Esteve com a alcaldessa de Begues en el Ple d’investidura que tindrà lloc aquest dissabte.

Havent identificat àmplies coincidències en el model compartit de poble i en actuacions i projectes concrets, l’acord també estableix que, en un termini màxim de tres mesos a comptar des de l’aprovació del cartipàs municipal, presentaran públicament un Programa d’Actuació Municipal per al mandat 2023-2027 que recollirà continguts dels programes electorals de tots dos partits.

El nou govern municipal que sorgeixi de l’aplicació d’aquest acord de govern implicarà la compartició de responsabilitats de govern per part dels dos grups en els termes que recollirà la proposta de cartipàs municipal que se sotmetrà a aprovació plenària un cop acordat per totes dues formacions polítiques.

A través d’aquest acord, ambdues formacions es comprometen “a treballar plegades pel bé del conjunt de la ciutadania i els valors compartits de benestar, progrés, sostenibilitat, justícia social i igualtat.”

Redacció / Fotos: FC PSC-GIU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix