Acord de govern entre Força Corbera-PSC i Grup Independent d’Urbanitzacions

La socialista Rosa Boladeras serà la nova alcaldessa de Corbera de Llobregat

Força Corbera-PSC i Grup Independent d’Urbanitzacions (GIU) han arribat a un acord de govern per governar els pròxims quatre anys on la socialista Rosa Boladeras serà la nova alcaldessa. Les dues formacions polítiques manifesten que tenen la voluntat “de construir un govern municipal d’àmplia majoria que permeti portar a terme els objectius fixats en els programes electorals respectius, prioritzant les accions i els projectes destinats al manteniment, conservació i neteja de l’espai públic, i a la millora dels equipaments municipals i de la qualitat dels serveis.”

PACTE CORBERA 1

D’altra banda, en el comunicat conjunt dels dos partits indiquen que també coincideixen en “la necessitat de reequilibrar territorialment el municipi, donada la situació de les seves trenta urbanitzacions” i afegeixen que “cal entendre adequadament les necessitats de manteniment de la via pública i de la prestació de serveis a les urbanitzacions ja recepcionades per tal que esdevinguin veritables barris de Corbera. També cal trobar solució als dèficits urbanístics que pateixen les urbanitzacions encara no recepcionades, de forma factible i assumible econòmicament, treballant conjuntament amb els seus parcel·listes i veïnat, i col·laborant amb les Juntes de Compensació, Associacions de veïns i de Propietaris. Amb aquest objectiu acorden la creació d’una nova Àrea Municipal de Millora de les Urbanitzacions.

També es crearà, després de l’acord signat, d’una Àrea de Protecció Civil, de la qual dependrà el manteniment de les franges de protecció d’incendis i la divulgació dels plans d’autoprotecció i d’evacuació, especialment als barris i urbanitzacions.

Dins del programa aprovat per les dues formacions polítiques hi ha la “d’avançar en la utilització d’energies renovables i la d’incentivar i adoptar mesures tendents a la gradual transició energètica”. A més, intensificar i optimitzar la consecució de finançament extern, procedent de subvencions de caràcter supramunicipal, estatal i/o europeu, per la qual cosa es crearà una Àrea de recerca de Finançament.

Cal recordar que a les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig, Força Corbera-PSC va obtenir una representació de vuit regidors i regidores i el Grup Independent d’Urbanitzacions (GIU) en va aconseguir dos, sumant entre ambdós partits deu dels disset regidors que componen el consistori (el 48,18% dels vots).

Redacció / Fotos: FC PSC-GIU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix