Joan Capdevila, cap de llista d’Esquerra del Baix Llobregat i l’Hospitalet

Coque García és la persona escollida per representar a la llista del Senat

El Casino de Sant Andreu de la Barca, va acollir, ahir dilluns 12 e juny, el Congrés comarcal d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat i L’Hospitalet per escollir les persones representants de la comarca a les llistes electorals del 23 de juliol.

08560bc0 ae12 43cf 9c87 b4e1e8d12a0b

4e9a3d7c 6ad7 4f41 b1b7 bbce1948c842

720151fd 05b4 4870 a206 0984658e46fb

Joan Capdevila va ser l’escollit com a candidat comarcal al Congrés. Durant la seva intervenció davant la militància assistent va agrair “la renovació de la vostra confiança per seguir treballant, en moment molt complicats, al front de Madrid, en la millora constant de la vida de les persones del nostre país i, especialment, de la nostra comarca”. Capdevila (Martorell, 1965) és diputat al Congrés des del 2016, on ha estat president de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme i ponent a les comissions de Treball, Inclusió i Seguretat Social i d’Hisenda i Funció Pública.

Conjuntament amb Capdevila, Irina Moreno (Cervelló), Montserrat Vilardosa (Esparreguera), Joana Solsona (Vallirana) i Lluís Benet (Molins de Rei) són les persones que es van escollir per completar la proposta de llista comarcal per representar el Baix Llobregat i L’Hospitalet a les eleccions del 23J.

e85956e6 e678 4770 861c cb27a56fe2c5

La militància també va escollir Coque García, de l’Hospitalet de Llobregat, com a representant de la Federació comarcal a la llista del Senat. Garcia va deixar clar que “els moments són difícils. Són unes eleccions complicades pel país i estan en joc els drets i les llibertats, sota l’amenaça de la dreta i la ultradreta”. Garcia (1984) és Graduat en Ciència Política i Gestió Pública, i postgrau en Lideratge Institucional i Gestió de Polítiques Públiques. Té estudis en disseny gràfic i comunicació. Regidor de l'Ajuntament de l'Hospitalet des de 2015 també és president de la Coordinadora de Polítiques LGTBI d'Esquerra Republicana.

Capdevila i García coincidien en el repte que suposa formar part d’una candidatura que vagi a Madrid a plantar cara a aquestes amenaces i a defensar els drets socials i nacionals, recollint l’esperit combatiu que caracteritza la nostra comarca.

d29ce652 95c6 415d a701 40dca366be3b

Marc Giribet, cap de llista de Fem Sant Andreu, la candidatura guanyadora de les eleccions municipals a Sant Andreu de la Barca, va inaugurar el Congrés donant la benvinguda a la militància i animant a totes les persones assistents a seguir treballant per enfortir els seus projectes locals amb projectes polítics que resolguin els problemes de la gent. Només guanyant barri a barri, municipi a municipi, podrem fer les transformacions que necessita la comarca.

La cloenda va anar a càrrec de Joan Borràs, president de la Federació comarcal, que va recordar la importància d’aquestes eleccions del 23 de juliol, on “els partits de sempre defensen als de sempre i la dreta i la ultradreta volen retallar drets i llibertats”. Per això defensava Esquerra com “l’eina que defensa les necessitats de la ciutadania per sobre d’altres interessos. L’única opció que mira al futur i pel benestar de tota la gent, de la Catalunya sencera.”

Redacció / Fotos: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix