Poveda: “El Baix Llobregat contribuirà de forma decisiva a frenar la dreta”

El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat aprova la proposta de candidats i candidates per a la llista socialista de Barcelona de les eleccions generals del proper 23 de juliol

El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat va aprovar la proposta de candidats i candidates per a la llista socialista de Barcelona de les eleccions generals del proper 23 de juliol. La federació va proposar els noms de Raquel Sánchez (Gavà), actual ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; José Zaragoza (Molins de Rei), actual diputat al Congrés i membre de la direcció del grup parlamentari socialista; Sònia Guerra (Sant Boi), actual diputada al Congrés i portaveu de Drets Socials del grup parlamentari socialista; Cristina Padrol (Gavà), primera secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat; i l’espluguí Raül Martínez, secretari adjunt d’Organització de la Joventut Socialista del Baix Llobregat. 

JOSE ZARAGOZA CONSELL

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, va destacar que Sánchez, Zaragoza i Guerra han fet “una magnífica tasca en les responsabilitats que han ocupat” i que la llista proposada combina “experiència i joventut” perquè busca ser “una representació el més fidel possible del que és la nostra federació i la nostra comarca.”

SÒNIA GUERRA CONSELL

Així mateix, el primer secretari de la federació socialista va dir que el PSC del Baix Llobregat surt a guanyar les eleccions generals “amb el mateix ànim i la mateixa força que les eleccions municipals que vàrem guanyar fa tot just deu dies”. I va afegir: “El 23 de juliol només hi ha dues opcions: o Pedro Sánchez o Alberto Núñez Feijóo. O progrés o retrocés. O un govern que aposta per la pujada del Salari Mínim Interprofessional, aprova una reforma laboral que millora les condicions de la classe treballadora i revaloritza les pensions o un govern l’únic propòsit del qual serà derogar tots els avenços socials conquerits. Necessitem una àmplia mobilització per frenar l’onada reaccionària que proposen PP i Vox. Estic segur, per això, que el Baix Llobregat contribuirà de forma decisiva a frenar la dreta i a revalidar un govern de progrés encapçalat per Pedro Sánchez.”

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix