Es redueix un 73% el consum energètic del parc Nadal de Sant Feliu

S’incorpora un sistema de telegestió de l’enllumenat i el reg, un sistema innovador que funciona com a prova pilot i que d’altres administracions interessades ja s’han interessat.

Aquesta setmana es va presentar públicament -després de tres mesos de funcionament- el nou model de telegestió de l’enllumenat i del reg que s’ha posat en marxa al parc Nadal de Sant Feliu de Llobregat.

Durant l’acte es va realitzar una xerrada al Centre Cívic Les Tovalloles on es va explicar el funcionament del sistema i es van detallar els principals avantatges. Tot seguit, tècnics municipals i de l’empresa que ha creat el sistema tecnològic que permet la telegestió van fer una demostració pràctica des del mateix parc. Segons el regidor de Via Pública i Medi Ambient, Manel Leiva, “el nou enllumenat de leds permet reduir en un 73% el consum energètic del parc Nadal. A més, amb la implantació del telecontrol i la telegestió, la despesa pot arribar a reduir-se en un 90%.”

El nou sistema de telegestió no ha suposat cap inversió per a l’Ajuntament, ja que ha estat l’empresa Omega Peripherals qui l’ha cedit a Sant Feliu, donada la seva implicació en el món de les smart city. En aquest sentit, la voluntat de l’empresa és posar el parc Nadal com a exemple de bon funcionament i exportar el model a altres ciutats.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Milers de baixllobregatins i baixllobregatines estan convocats a les urnes

El Baix Llobregat decideix el futur de Catalunya

Avui se celebren les eleccions al Parlament amb setze candidatures diferents
119

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix