Ja onegen les banderes a la platja de Castelldefels

L’acte d’hissada marca l’inici de la temporada estival al municipi baixllobregatí.

La hissada oficial d'aquests tres distintius ha tingut lloc avui divendres a tres punts diferents de la platja castelldefelenca (a l’altura del Baixador, a l’altura del carrer 11 i a la plaça de les Palmeres). Amb aquest acte, la platja baixllobregatina celebra, un any més, que ha estat reconeguda per la seva qualitat amb la concessió d'aquestes distincions. Les banderes mostraran aquestes certificacions als ulls dels més d'un milió i mig d'usuaris que s'espera la visitaran aquesta temporada. La platja de Castelldefels, la més llarga i ampla de l'àrea metropolitana i la que rep més visitants després de la ciutat de Barcelona, mostra aquest estiu la "Q" de Qualitat, el distintiu SICTED i la bandera Ecoplayas.

A més, es dóna l'inici de la temporada estival, ja que demà 7 de juny comença oficialment la temporada de platges 2014. L’acte ha estat presidit pel subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; el regidor de Governació i Via Pública, David Solé; i el regidor d'Urbanisme i Obres, Jesús Romo. També han assistit regidors i tècnics de les àrees municipals involucrades en l'equip de platges; i representants de les associacions veïnals de Castelldefels. Segons el subdelegat del Govern "la platja de la ciutat és un luxe i un privilegi natural per a tots els habitants de la província de Barcelona. A més també vull donar suport al consistori per apostar per un turisme de qualitat i per la seva tasca a l'hora de generar riquesa i ocupació durant els mesos estivals amb la creació d'iniciatives que dinamitzen el conjunt de l'economia local que repercuteix en la població de Castelldefels i en els seus voltants."

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix