L’Ajuntament del Prat vol estalviar energia i reduir emissions de CO2 a les escoles

Ha signat un conveni amb tots els centres educatius locals en el qual la meitat del cost de la reducció energètica es revertirà en forma de subvenció econòmica.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat i catorze centres educatius de la ciutat (escoles d'infantil i primària més un centre d'educació especial i un altre de formació de persones adultes) han signat un conveni de col·laboració per a l'estalvi energètic i la reducció d'emissions de CO2.

L'Ajuntament és qui paga les factures energètiques d'aquests centres educatius, mentre que les escoles poden intervenir directament per reduir el consum a través de bons hàbits. Es calcula que les bones pràctiques de les persones usuàries dels edificis poden suposar una reducció del 10 al 15% del consum d'energia.

El conveni estableix que Ajuntament i escoles es repartiran a parts iguals els beneficis econòmics de l'estalvi que s'aconsegueixi en les factures. El 50% de l'estalvi serà per a l'Ajuntament, que deixarà de gastar-ho en factures energètiques, i l'altre 50% revertirà en les escoles, que el rebran en forma de subvencions econòmiques per part del consistori. D'aquesta manera les dues parts queden beneficiades i treballen juntes per un mateix objectiu.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix