L'Ajuntament de Sant Boi crearà un grup de voluntariat ambiental

Les persones interessades participaran en projectes, campanyes i activitats per a la millora del medi.
L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat posarà en marxa durant els pròxims mesos un equip de voluntariat ambiental. Sota la supervisió municipal, les persones interessades a formar-ne part podran participar en el disseny i la realització de projectes, campanyes i activitats puntuals que contribueixin a la millora del medi ambient.

El futur equip de voluntaris s'ocuparà de tasques relacionades amb la recuperació d'hàbitats de flora i fauna autòctona que han perdut presència al territori, la recuperació d’espais degradats, la creació i conservació d'itineraris de natura o la promoció de l'estalvi energètic a les llars.

Les possibles tasques a fer són múltiples i de naturalesa molt diversa: col·locació de caixes niu per a espècies amenaçades, senyalització d'itineraris, organització de jornades de repoblació forestal, neteja de solars i revegetació d'abocaments, gestió forestal sostenible i recuperació de cultius de muntanya, repoblació de rieres i torrents, difusió de consells per interpretar les factures energètiques i aplicar mesures d'estalvi a la llar...

El consistori municipal convocarà les persones interessades a una reunió informativa i de coordinació. La incorporació dels voluntaris es formalitzarà per escrit mitjançant un document de compromís. Els voluntaris de medi ambient comptaran amb identificació i assegurança gratuïtes i rebran formació específica.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix