Comença la campanya “Som Aigua” a Sant Boi de Llobregat

És una prova pilot i comptarà amb nombroses activitats destinades a tot tipus de públics durant els pròxims mesos.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Enginyeria sense Fronteres i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han iniciat, des d’avui i fins el pròxim febrer, una campanya anomenada “Som Aigua". Es pretén informar i conscienciar la ciutadania sobre el paper de l'aigua com a dret humà bàsic, sobre la importància de l'accés universal a aquest recurs natural i sobre la relació de l'aigua amb el desenvolupament humà. Una iniciativa que coincideix amb el Dia Mundial del Sanejament. Aquesta campanya es realitza a Sant Boi de Llobregat com a prova pilot i comptarà amb nombroses activitats destinades a tot tipus de públics.

Sense aquest recurs
Al món actual, 2.500 milions de persones estan privades d'aquest servei, principalment a les zones més desfavorides (l'Àfrica subsahariana al capdavant, Amèrica Central, Sud-amèrica i el sud-est asiàtic). El 80% de les malalties infeccioses, per exemple, estan relacionades amb una aigua en males condicions o un sanejament inadequat.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix