La platja de Castelldefels tornarà a lluir la bandera Ecoplayas

Ha estat distinguida per l’associació ATEGRUS per la seva qualitat sanitària, mediambiental i de serveis. L’associació ATEGRUS (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient) ha tornat a reconèixer la qualitat sanitària, mediambiental i de serveis de la platja del municipi del Baix Llobregat i, per tant, ha renovat la bandera Ecoplayas. ATEGRUS és l’única associació espanyola que abraça tots els sistemes de gestió de residus, neteja urbana i medi ambient i reuneix als municipis, empreses i tècnics del sector amb el fi de compartir les seves experiències i intercanviar criteris durant un congrés anual.

Els factors que es valoren per concedir la Bandera Ecoplaya a la platja de Castelldefels estan relacionats amb criteris de sostenibilitat, així com aspectes turístics. S’ha tingut en compte especialment estar en possessió de certificacions i guardons com ara: la Bandera Blava o la Marca Q de Qualitat turística i altres guardons locals, que també es tornaran a lluir l’estiu de 2014.

També s’estudia la qualitat de les aigües, de les sorres, la neteja de la platja i especialment l’aplicació de sistemes sostenibles de neteja, manteniment i regeneració de platges. Altres punts destacats a l’hora d’aconseguir més valoració són el disseny paisatgístic i la funcionalitat i qualitat dels equipaments i serveis. En el projecte també s’estudia la gestió del salvament i socorrisme.

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix