Cornellà engega una campanya informativa sobre el reciclatge

A aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’AMB, s’ha afegit gairebé tots els municipis del Baix Llobregat.

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ja ha posat en marxa una campanya informativa en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Es tracta d’una iniciativa que anirà des d’aquest octubre i fins al desembre i que es farà simultàniament a la totalitat de municipis de la comarca (menys Corbera i La Palma de Cervelló segons informa l’AMB). Amb el lema “Envàs, on vas?”, té com a objectiu sensibilitzar la població sobre el llançament adequat dels residus als seus respectius contenidors.

Segons dades de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’any 2012 es van produir a Cornellà de Llobregat un total de 3.543 tones de residus, que equivalen a la generació per habitant de 1,05 kg per dia, una xifra que està per sota de les mitjanes catalanes i metropolitanes. D’aquests, el 31,8% es va llençar als contenidors de recollida selectiva, mentre que la mitjana metropolitana és del 35%.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix