S’activa el Pla INUNCAT per pluges intenses al Baix Llobregat

Es demana molta prudència en la mobilitat a partir del vespre, matinada i primeres hores del matí de dilluns a les zones on plogui intensament, i allunyar-se de rieres i zones inundables

Protecció Civil de la Generalitat va activar ahir al vespre l'ALERTA del pla INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses les properes hores i acumular quantitats importants sobretot al litoral i prelitoral central i sud. D'acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de pluges al litoral i prelitoral central i sud, i s'afegeix a l'afectació de l'episodi la comarca de la Ribera d'Ebre.

alerta inuncat

Des d’ahir al vespre es preveu un increment d'intensitat de les pluges a les zones més pròximes a la costa de les comarques del Baix Camp, Tarragonès, Baix Penedès i Garraf i a partir d'aquesta matinada s'afegirà la comarca del Baix Llobregat. L'SMC també preveu la possibilitat de superar els 100 litres en 24 hores a les comarques del litoral i prelitoral central i sud, i especialment al Tarragonès, Baix Penedès i Garraf.

plugetes

Es demana a la població molta prudència en la mobilitat a les zones que es poden veure afectades per les pluges, i sobretot evitar travessar a peu o amb vehicle per rieres o zones inundables.

Redacció / Fotos: Protecció Civil-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix