S'activa l'ALERTA del pla INUNCAT per previsió de pluges intenses

A partir de mitjanit i fins migdia de demà dimecres, la zona afectada s'estendrà a tot el litoral i prelitoral català

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en ALERTA el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de pluges que poden ser intenses durant el vespre d’avui i la matinada de dimecres 20 de setembre.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), des d'ara i fins mitjanit s'esperen precipitacions en forma de pluja que poden superar el llindar de 20 mm en 30 minuts al terç sud de Catalunya. A partir de mitjanit i fins migdia de demà dimecres, la zona afectada s'estendrà a tot el litoral i prelitoral català. Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa.

Protecció Civil demana molta prudència en les activitats a l’aire lliure i en la mobilitat en les zones afectades per les precipitacions, i especialment no circular ni travessar rieres o zones inundables ni a peu ni amb el vehicle.

Redacció / Fotos: Protecció Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix