El Parc Sanitari Sant Joan de Déu aposta per l’energia renovable

Ha instal·lat mòduls fotovoltaics en la major part dels seus edificis i incorpora a la plantilla una responsable de gestió energètica, que liderarà el projecte global d’eficiència i estalvi

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha iniciat el seu camí cap al canvi de model energètic, enfocat a l’eficiència i les energies renovables. Ho ha fet aquest estiu amb la instal·lació dels primers mòduls fotovoltaics a diferents cobertes de l'edifici de l'SJD Hospital de Sant Boi, al recinte a Sant Boi de Llobregat, per a l’impuls de l’autoconsum elèctric.

Installació mòduls fotovoltaics 3

Aquesta és la primera d’un conjunt d’accions que es desenvoluparan amb l’objectiu de generar un canvi d’actitud en el dia a dia de l’activitat de la institució, amb el compromís de reduir la petjada de carboni i, en conseqüència, l’impacte de l’activitat en l’entorn. Per aquest motiu el Parc Sanitari ha incorporat a Lídia Sànchez-Collado, responsable de gestió energètica, a la direcció d’Enginyeria i Serveis Generals, que liderarà el projecte global de transformació del Parc Sanitari cap a l’eficiència i l’estalvi energètic. Un canvi cap a la transició sostenible que donarà resposta als reptes en el context de crisi climàtica que vivim.

Gràcies a la implementació d'aquest nou model energètic el Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’apropa cada vegada més als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, en línia amb l’estratègia de transformació sostenible impulsada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Redacció / Foto: PSSJdD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix