La Casa de l'Energia del Prat rep el premi EnerAgen 2023

La iniciativa ha estat reconeguda en la categoria de millor proposta en sensibilització i difusió sobre transició energètica

L'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia (EnerAgen) ha atorgat el premi EnerAgen 2023 a la millor iniciativa de sensibilització i difusió de transició energètica a l'espai de referència en aquest àmbit al Prat de Llobregat, la Casa de l’Energia.

casa energia

Aquests premis, que es convoquen anualment i han assolit la catorzena edició, confereixen reconeixement a projectes que donen resposta als reptes de la transició energètica, com ara iniciatives en matèria d'energies renovables, mobilitat sostenible o divulgació i sensibilització dirigides a la ciutadania. En el cas de La Casa de l'Energia, se'n premia "la seva àmplia tasca divulgativa i formativa" mitjançant els serveis d'atenció i assessorament sobre renovables, sobre estalvi i eficiència energètica, d'anàlisi de factures, de rehabilitació energètica, etc., i l'aula de l'energia, amb els tallers presencials per a particulars, escoles i ciutadania, així com els recursos i consells que es difonen de forma proactiva.

img 1847

01 6

La Casa de l'Energia és un equipament municipal inaugurat el gener de 2021 com a espai d'informació, assessorament i reflexió dirigit a la ciutadania, els comerços i les empreses per ajudar-los a portar a terme la necessària transició energètica. El centre disposa d'un espai obert a la ciutadania i una sala d'actes on s'organitzen activitats, formacions, etc. L'estratègia de transició energètica del Prat està recollida en la seva Declaració d'Emergència climàtica, aprovada el setembre de 2020 pel Ple municipal.

Redacció / Fotos: Aj. Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix