Nou-centes propostes educatives als parcs i platges metropolitans

La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l’AMB

Aquest cap de setmana arrenca la programació de primavera a les quaranta-cinc Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, que compta amb una oferta ludicoeducativa de nou-centes activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.

3339694

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors  dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d’insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

En el cas dels parcs de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) i de la Fontsanta (Sant Joan Despí), es poden utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers.

 DSC3623

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l’AMB. Totes les activitats tenen lloc els dissabtes o diumenges d’11.00 a 13.30 h o d’11.30 a 14.00 h, segons el parc o la platja. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible.

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix