Escoles de Castelldefels s'implica en la Setmana de la Recollida Selectiva

Vuit centres educatius locals van participar en una acció promoguda per Ecoembes-Ecovidrio i AMB

La setmana del 24 al 28 d'octubre, vuit escoles de Castelldefels van participar en una acció promoguda per Ecoembes-Ecovidrio i AMB. Les escoles participants (Els Pins, Frangoal, Sant Ferran, J. Guinovart, Lluís Vives, La Ginesta, Edumar i Felisa Bastida) van establir un punt de recollida on les famílies del centre havien de portar els seus residus, de les fraccions de cartró/paper, envasos i vidre, per a ser pesats i comptabilitzats i, posteriorment, abocats al contenidor del color corresponent.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Ramon Morera, destaca la importància de campanyes com aquesta, que ajuden que les persones entenguin la importància d'una correcta gestió dels residus i del seu ulterior reciclatge. “Hem de fer tot el possible com a ciutat per reduir l'impacte de la generació de C02 per aportar el nostre gra de sorra a evitar aquest canvi climàtic que està amenaçant les futures generacions. Volem una ciutat més ecològica, més neta, menys contaminant i que generi menys residus”, explica Morera.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix