La Passejada amb Bicicleta tancarà la Setmana de la Mobilitat

Enguany arriba a la seva tretzena edició i tindrà un recorregut de 17,5 quilòmetres.

La tretzena edició de la Passejada amb Bicicleta del Baix Llobregat, que recorrerà set municipis de la comarca, tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 el diumenge 25 de setembre. La pedalada, oberta a tothom a partir dels 8 anys, tindrà un recorregut de 17,5 quilòmetres, entre el parc de la Marquesa de l'Hospitalet i el parc de Torreblanca de Sant Feliu. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia, a partir de les 11.15 h, al punt de trobada de Sant Feliu, situat en la confluència entre els carrers de Joana Raspall i Armenteres.

Els participants menors de 16 anys hauran de portar casc i es recomana portar bidó per a l'aigua. L'arribada al parc de Torreblanca és prevista per a les 12.15 h. En acabar el recorregut hi haurà una festa final amb esmorzar i sorteig de bicicletes entre tots els participants.

Els objectius d'aquesta passejada en bicicleta són, entre d'altres, conscienciar i canviar els hàbits dels ciutadans pel que fa a la mobilitat, donar a conèixer i promoure l'ús dels carrils bici, i reivindicar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport més sostenible, saludable i alternatiu al vehicle privat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix