En marxa un dispositiu de control de l'incivisme a l'entorn natural

L'objectiu de l’Ajuntament de Sant Boi és aconseguir que es faci un ús respectuós i cívic.

L'Ajuntament de Sant Boi incrementarà la vigilància i el control de l'entorn natural davant de l'ús incorrecte i els actes de vandalisme. Una de les mesures previstes és el reforç de la vigilància mitjançant un dispositiu de control format per l'Associació de Voluntaris Forestals (AVF) i la Policia Local. El tinent d'alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas, va presentar a l'ermita de Sant Ramon aquest dispositiu mixte de control de l'entorn natural. "Tothom té dret a gaudir de l'entorn natural", va dir, "però s'ha de fer de manera ordenada i respectuosa". El darrer any, l'Ajuntament ha destinat uns 100.000 euros al manteniment de l'entorn natural i la reparació de danys a causa d'actes vandàlics. A més, l'Ajuntament té intenció d'aprovar aquest any una ordenança reguladora dels usos de l'entorn natural que es treballarà en el marc d'un procés de participació ciutadana. La previsió és que s'aprovi abans de finalitzar aquest any.

Policia local i controladors de l’AVF

El dispositiu de vigilància està format per la Policia Local i dos controladors de l'AVF. Els "controladors ambientals" porten una placa identificativa i fan tasques d'informació i control de l'ús de l'entorn natural a la zona forestal i el riu (les zones del Parc Agrari i de Can Dimoni disposen d'un servei propi de vigilància i control). Els "controladors ambientals" vetllaran perquè l´ús de l'espai social de l'entorn natural sigui respectuós amb el medi i amb les persones usuàries. L'equip de l'AVF realitza aquest servei de vigilància durant les tardes i els caps de setmana.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix