La platja renova de nou el distintiu de qualitat Ecoplayas

 

És el cinquè any consecutiu que l’Ajuntament rep aquest reconeixement per la sostenibilitat i netedat del litoral.

 

L'associació Ategrus (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi ambient), en el seu XVII Congrés i Exposició Internacional de Platges que es va celebrar a Màlaga, va tornar a reconèixer la platja de Castelldefels amb el guardó Bandera Ecoplayas, reconeixent-la com una platja neta i sostenible.

 

Ategrus fa una convocatòria anual per a la presentació de candidatures per als premis Ecoplayas, que es valoren conceptes funcionals d'excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat. Els factors que es valoren per la renovació  de la Bandera Ecoplayas a la platja de Castelldefels es detallen al projecte que es va presentar a la candidatura per la renovació del guardó, i on es destacava:

 

 

  • La incorporació d'un servei de parc infantil “mini club”, com a  complement a la Certificació de turisme familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat.


 

  • També destinat als infants s'ha incorporat a la platja la “Jugateca ambiental”. Aquesta activitat inicialment es realitzava al Parc del Castell, i s'ha potenciat amb el canvi d'ubicació a la platja.

 

 

  • S'ha continuat amb la labor de reconeixement del medi a escolars dins del programa de la Guia Educativa, els casals del Centro d’Activitats Ambientals de Cal Ganxo i els tallers programats a la biblioteca de la platja. La Biblioteca de la Platja dedica les activitats dels dimecres a  “l'hora del medi ambient.

 

 

  • Dins del marc de la Setmana del Voluntariat Ambiental, i el dia Mundial del medi Ambient, es va oferir als centres escolares de Castelldefels la possibilitat de portar als alumnes a la platja per fer una activitat de voluntariat ambiental en la zona de dunes, en la que van participar alumnes, d' ESO i de Batxillerat.

 

 

  • S'ha inclòs també la recuperació del guardó "Bandera Azul" i la col·laboració en elevar el nivell de qualitat de la platja, amb l'adhesió de set de les guinguetes a la certificació de "Chiringuito Responsable" que atorga el Ministeri de Medi Ambient.

 

 

 

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix