Els santboians podran reduir el consum energètic de casa seva

L’Ajuntament ofereix auditories voluntàries amb l’objectiu d’ajudar a les famílies.

L'Ajuntament de Sant Boi ha obert el termini d’inscripció per als veïns i veïnes que vulguin fer voluntàriament una auditoria energètica per analitzar les pautes de consum de la seva llar. Actualment hi ha vint-i-cinc famílies que ho han sol·licitat. Aquesta iniciativa municipal, que es rellança durant aquest mes, està emmarcada dins la campanya “A Sant Boi som eficients! Estalviem energia a casa”. La campanya vol servir per ajudar les famílies santboianes a disminuir el consum energètic, prevenir la pobresa energètica i reduir les emissions de CO2 al municipi.

Comptador intel·ligent

A les persones que vulguin participar en l'auditoria se'ls instal·la a casa durant un mes un comptador energètic intel·ligent d'electricitat i gas. Després de la primera setmana, una persona experta els fa una visita informativa i els dóna algunes orientacions. Al final del mes, cada llar rep un informe per escrit amb els resultats de l'auditoria i consells personalitzats sobre com estalviar i millorar els hàbits de consum.

Durant els primers mesos de funcionament de la campanya, els resultats globals han estat molt satisfactoris . Nombroses famílies han aconseguit reduir el consum gràcies a les mesures que se'ls han proposat. La mitjana de reducció del consum a les llars que han aconseguit estalviar ha estat del 6,3%.

Les inscripcions per participar també es poden fer al web municipal.

Redacció / Foto: Domoelectra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix